Spegel spegel

Såg på mirror mirror ikväll. Helt klart sevärd film, ingen toppen rulle men funkar, Julia roberts är sjukt kul och iskall som den onda styvmodern, det gjorde hela filmen.

Sov gott gänget.

vatten över huvudet

japp, jag tog mig vatten över huvudet.såg mögelfläckar på vår gamla vagn och jag vill inte att henry ligger i sånt, även fast det verkligen var de minimalaste fläckarna... så jag rev av all vagnklädsel och tänkte som jag ofta gör... -hur svårt kan det vara?

jo det kan vara jäävigt svårt., så nu står jag här, måste fixa det på något sätt eftersom jag sprättat upp stora delar av den gamla klädsen...

ja, vad säger man, det är bara att skratta åt eländet.

fick en cyketur med Sandy idag, en skön och ev.sista varma dagen iår?

Väska klar

Svärmors väska är nu klar. En sak avklarad:)

Blir gräsänka i veckan då mina grabbar åker till Älvdalen så jag tror det kommer bli mkt tid framför symaskinen:)

Söndags härliga ton

Det här har varit en toppen dag, trots att Henry är sjuk och det har regnar hela dagen.

Morgonen började med en massa mys, sen har jag städat i hop i mitt pysselrum för att ha plats för ett skåp som Ulla (husets tidigare ägare) lämnat efter sig. Måste fixa mer hyllorna bara:)

Sen hann jag faktiskt börja sy ett till par brallor åt grabben och börja på en ny väska åt Anders mamma, som hon efterfrågat.

Idag har jag även tagit bort förra vinterns valla från skidorna... Inte en dag för sent.

Jag och Anders tog en fin fin tur runt båtstad. En riktig toppendag idag.

Har faktiskt inte varit mkt utanför dörren i helgen och det har varit riktigt skönt.
Tänk att jag mått så dåligt i veckan och den här helgen hemma i mitt hus med min familj har läkt mig. Härligt det är att bara rå om varandra ibland.

Tröttast i sverige

Ett program på P3 imorse efterfrågade Sveriges tröttaste person, jag funderade på att ringa in, men tänkte, äh det finns alltid någon som är tröttare, men så var fan inte fallet. Jag kanske Just nu efter att Henry i natt haft feber och jag nu är upp i säkert 14 dgr utan ordentlig sömn faktiskt är Sveriges tröttaste person. Kanske, vem vet?

Ska inte gnälla, det är lördag och det regnar knappt:)

Elda lite i kakelugnen och ta det lite piano.

Trevlig helg!

Jobbig vecka

Veckan har varit tung, mentalt helt körd i kolan. Känner mig som en urvriden trasa. Jobbet tar mkt av min energi och har ingen kvar hemma, så ska det inte behöva vara. Hoppas det blir bättre, mkt bättre! Vet inte hur jag ska göra annars.

Men nu är det helg, och nu ska jag bara vila! Vila vila vila! Det behöver jag verkligen.

Anders bror och fru kom förbi med lite kantareller idag, det var uppskattat!

Dop

Åker på dop i torsång. Kom på att jag är helt loppisklädd, klänning från emmaus och skor från myrorna och örhängen som sandra tillverkat.

Retur är kung!

Jonglera

Känns jätte konstigt att börja jobba igen, 2 veckor in och jag har ett dåligt samvete som inte släpper. Jag vill hellre vara hemma, jag vill inte missa en utveckling, inte missa en grej med honom, men det gör jag, jag missar massor.

Jag märker att jag verkligen behövde jobba, behöver träffa vuxna och utmana mig, känna att jag kan annat. Men tänk om man kunde få en bättre balans i det hela, slippa få dåligt samvete över att vara borta så mkt.

Känns som man jonglerar med för många bollar, att hinna med sig själv och typ träna är bara att glömma, timmarna hemma känns för dyrbara.

Hum, nä, nu är det fredag, inte tänks jobb, njuta av tiden i stället:)

Skrädmjölsvälling

Har nu börjat laga skrädmjölsvälling till Henry, han gillar den verkligen. Enkelt och billigt och bra!

Jag säger som en annan tjej skrev om vällingen: jag skiter i prettopoängen man får av att göra egen välling.

men det är upp till var och en om man vill göra egen välling, jag lägger inga värderingar i det. Jag tycker det är kul att göra så mkt jag kan själv:)

Testa, den var rätt tasty ;)

Fotovägg

Vilket påhitt, en spalje med ramar, blir nog bra om jag bara hittar lite mer gamla kort på släkten. Eller så sätter jag upp lite på Henry i olika ramar med olika storlekar, hum, tåls att tänka på.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3540132/images/2012/pic_502962669606ee5502000001.jpg" class="image">

Fotovägg

Vilket påhitt, en spalje med ramar, blir nog bra om jag bara hittar lite mer gamla kort på släkten. Eller så sätter jag upp lite på Henry i olika ramar med olika storlekar, hum, tåls att tänka på.

Äntligen lite sol

Bakis idag efter en utekväll med tjejerna, det var verkligen toppen kul! Det är värt att må lite dåligt idag,
Solen kom fram , Henry tar chansen att bada, får se om jag får lite tid över för sy maskinen ikväll, hoppas.

Min andra jobb vecka börjar imorgon. Bara att tagga till nu!

Kräftor

Hemmajagade

Äntligen sytt

Äntligen sytt lite igen, terapi!

Blev två mössor och start till ett par vantar. Utnyttjade verkligen mina spillbitar.

Snart ska vi på kräftskiva, håller på med en Västerbotten paj som vattnas i munnen!

Trevlig fredag!

gammal kropp ung själ

oh lord, spelade fotboll på jobbet idag med kidsen. Inte nog med att jag blev sjukt andfådd så har jag även lyckats sträcka ljumsken. Det gör riktigt ont och att gå är lite av ett ont projekt. Snacka om att man tror man är yngre och piggare än vad man egentligen är.,....

Hallonkusar

Snuskiga hallonänger förstör mina hallon iår, blir irriterad, minst vartannat hallon är dåligt!

Annars har jag börjat jobba denna vecka, så grabbarna är hemma ensamma:) det smärtar dock i mammas hjärta att vara borta hemifrån, jag vill ju hellst vara hemma, och platsen som nummer 1 är nu förlorad till Anders.

Dåligt med att sy på senaste, har mest varit os och jobb.

Ska försöka rycka upp mig och sy lite, brukar ju vara bra terapi för ett trött huvud.

Brunch-mums

Idag gjorde Sandra brunch åt mig och Jojo, den var super god med massa nyttiga alternativ. Hon börjar verkligen fasa in mig i att älska frukostgrejjer=)

Henry visar sig vara en nyttigare person än sin mamma. Om jag fick välja mellan vitt rostbröd och en frökuse så skulle jag välja vitt bröd, men Henry vill ha frökuse, väldigt bra, men också mystiskt.

Jag kolla om ungen vill dricka hemmagjord skrädmjölsvälling imorgon, spännande och se om det är en hit, han verkar ju gå på det nyttiga spåret.

Svartvinbär är också något han älskar, det visade sig dock ha lite lakserande effekt...det kanske kan bli för mkt av det goda=)

Ikväll hoppas jag på lite mer OS-medaljer. Jag tycker det är så galet kul med OS och det ska bli extra kul att se vem som vinner 100 m herrar och hur snabbt det kommer att gå.
 
Jag har massa grejjer jag skulle behöva sy klart i mitt pyssel-rum, men inspirationen är just nu död, väntar på att den ska komma tillbaka, förhoppningsvis snart så lite nya alster blir klar.
 
 

hjulen rullar

jag börjar jobba på måndag, jag behöver därför ett sätt att ta mig till jobbet på måndag. Anders behöver vår bil hemma och därför behöver jag fixa en till, snabbt... och hellst billigt, men bilaffärer är alltid dåliga affärer, jag vill verkligen inte köpa en till bil som vi måste ha i 6 månader och sen sälja. Alla bilar vi ägt har krånglat, även fast den nyaste är en ganska ny bil.
 
Så därför har jag beslutat mig för att köpa en riktigt rat den här gången, det billigaste på marknaden, så får den väl skrotas sen då.. men om den håller, så blir det 5000 kr över 6 månader, enkelt räknat en 1000 lapp i månaden den kommer att kosta, sånt är livet när inte bussarna passar. 
 
 
nu håller vi tummarna för att jag hittar en bil som funkar den tiden den behöver funka. (herre gud jag är så jäkla snål)
 
Diverse delar av teven har lämnats in till en tv-reparatör som fixat lite, hoppas det fungerar nu när vi sätter ihop den igen. Återigen....vad snål jag är, jag skulle kunna köpa en ny tv, men jag vill inte, jäkla slöseri med pengar. Finns roligare saker att göra för pengar=)
 
 

The tv is broken

Det är ju ganska självklart att TVn pajar, mitt i os! Anders påstår att det är bortom hans förstånd, suck, de tv- tätaste tiden på 4 år, kan ju bli less för mindre, tur det är ett materiellt ting. Att det bara tillverkas skit nu för tiden , allt är gjort för art gå sönder.

Sandra gillar frukost

Sandra säger alltid att frukost är så gott, jag är ingen riktig frukost människa, men på sommaren är det en hit med färska bär!! Mums för blåbär, även vinbär!

gamlapaltor

.Jag är Anna.

RSS 2.0